About me

Mijn naam is Arianne en ik ben het gezicht achter Queen of Blossoms.

“Make today ridiculously amazing”.

Ik kom uit een lief klein dorpje, Mijnsheerenland, net onder Rotterdam. Samen met mijn 2 tijgers Ziggy en Bowie.

84054ca4-aaff-4a90-9d34-3abb70177940Jarenlange struggles met onzekerheden hebben mij gebracht dat ik vaak altijd maar de veilige weg insloeg en binnen mijn comfort zone bleef hangen. Ik ben altijd een heel introvert en verlegen meisje geweest. Tot ik een aantal jaren geleden voor het eerst eens mijn comfort zone verliet en in een spontane bui een reis boekte naar Sri Lanka. Deze reis was en is nog steeds heel bijzonder voor mij omdat het voor mij de start was voor mijn persoonlijke groei. Het reizen heeft mij op een pad gebracht met veel nieuwe dingen, een openbaring. Ik voelde mij steeds meer een meisje van de wereld. Ik kwam in aanraking met het boeddhisme, wat mij vele nieuwe inzichten heeft gebracht. Eindelijk durfde ik steeds meer mijn echte ik te zijn en te laten zien, hoewel van binnen toch soms ook nog steeds dat introverte meisje weleens de kop op steekt.
Op deze weg van persoonlijke groei (met ook zeker hier en daar een gat in de weg), is bewustwording een grote rol gaan spelen in mijn leven. Iedere dag leer ik steeds meer om vaker en beter om mij heen te kijken, meer te genieten, beter te proeven en te luisteren.

Mindfulness/meditatie en healthy food zijn belangrijke onderdelen in mijn leven.

Mijn liefde voor dieren en natuur is altijd ontzettend groot geweest, maar ik werd mij er nu veel bewuster van het leed en wat ik nu eigenlijk allemaal binnenkrijg. Mijn streven is om zoveel mogelijk veganistisch en onbewerkt te eten.

Kunst, al mijn hele leven wordt mij verteld dat ik iets moet doen met mijn creatieve kant. Al vanaf kleins af aan teken en schilder ik. En het maakt me blij. Geen blanco muur, doek op papier is veilig voor mijn potlood en kwast. En het liefst met zoveel mogelijk kleur. Ik denk persoonlijk dat wanneer ik teken of schilder dit voor mij ook een soort meditatie kan zijn…. Wanneer ik bezig ben, lijkt de hele wereld om mij heen verdwenen, zijn mijn gedachten stil en ben ik alleen, alleen ik, mijn kwast en mijn verf.

cb670c18-6fd0-4a93-ae78-3777d53730b1
Uiteraard ben ik ook gek op (diervriendelijk!!) beauty, en ga ik er graag op uit, restaurantjes opzoeken, fotograferen en de natuur in.

Keep following,
Liefs,
Arianne