Een nieuwe weg

 

Laat mij jullie eerst van harte welkom heten op Queen of Blossoms. In 2016 ben ik samen met Anita mijn eerste blog Greenqueens begonnen. En hoewel ik deze nog steeds met liefde samen onderhoud, ben ik al enig tijdje op zoek naar iets anders, iets nieuws. Hoewel ik dacht dat ik het gevonden had met Peace & Veggies.nl, voelde ik mij nog steeds onrustig en had ik niet het gevoel alsof ik genoeg uit mij zelf haalde. Food, een deel van mij waar ik nog altijd veel plezier en passie uit haal, alleen dit voelt niet genoeg voor mij.

Ik ben iemand die niet snel stil zit en meerdere passies heeft naast het koken. Lang heb ik onrustig zitten denken hoe ik al mijn passies nou eens kon samenbrengen en er iets leuks mee doen. En ineens was het idee geboren, waarom combineer ik het niet gewoon allemaal. Waarom zou ik een keuze moeten maken tussen alles wat ik leuk vind? 2017 is het jaar waar ik met mijzelf heb afgesproken om mij door niets meer te laten tegenhouden en mijzelf niet meer te beperken.

Hieruit is het idee voor Queen of Blossoms onstaat, mijn blog zonder beperkingen en vol creativiteit. En omdat ik naast het schrijven ook graag mijn handjes wil laten wapperen, heb ik besloten om echt actie in de tent te brengen en naast de persoonlijke verhalen en recepten , deze zullen ook nog steeds hier verschijnen, mijn liefde voor kunst en creativiteit (mijn teken en schildertalent) te gaan gebruiken.

Dus ook zal ik mij bezig houden met het creëren van hand-made producten, van schilderijen, tot handgeschilderde decoraties, handmade beauty-producten en ga zo maar door. The sky is the limit. En omdat ik niet alles voor mij zelf wil houden, is het ook mogelijk om bij mij aan te kloppen om iets op aanvraag te maken voor wie interesse heeft. Dus ook voor een orgineel cadeau of gift-bag ben je hier op de juiste plek!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *